Drumetie catre Tine

Ghidare în această drumeție îți va fi busola inimii.

Trei zile în care vei descoperi că esența a Tot Ceea Ce Este este de Iubire și că nu există nimic altceva decât Iubirea sub diferitele ei forme.

Împreună vom face ordine în rucsacul pe care îl porți de o viață, pregătindu-l pentru Drumeția către Tine. Vei primi accesorii de drumeție care îți pot fi de folos toată viața. Vei primi binoclul care te va ajuta să vezi în profunzimile ființei tale. Îți vei descoperi propria busolă interioară, busola inimii. Vei învăța să aprinzi focul care îți încălzește și luminează nopțile interioare. Vei descoperi că ești în siguranță să dormi sub cerul liber și vei vedea că nu ai nevoie de o trusă de supraviețuire, ci doar de câteva accesorii de drumeție.

Drumeția către Tine se face într-un ritm relaxat. Îți vei începe ziua cu o mișcare ușoară de dimineață. Vei face plimbări pe dealurile Șirnei. Vei avea timp pentru tine în care îți vei exersa îndemânarea cu accesoriile de Drumeție sau te vei odihni. Vei avea parte de gustări alese, iar ca pregătire pentru un somn odihnitor, îți vei desfăta corpul cu o relaxare de seară.

Dacă dorești mai multe informații scrie-ne la drumețiicufluturi [@] metamorphosia.ro sau sună-ne la 0721.365.315.

 

Drumeție către Tine

Lasa un mesaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *